dinsdag, juli 11, 2006

Eigen werk 2


Door het mooie weer heb ik tijdelijk mijn garage weer als atelier kunnen inrichten. Voeg daar een paar dagen verlof aan toe en het resultaat zijn deze twee acrylschilderijen op papier van 64,5 x 50 cm. Ik heb geen idee waarover ze gaan, maar de stijl is duidelijk garagistisch. Wie schildert er nog in zijn garage?

Labels:

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Geert,

Je brengt me echt wel aan het lachen met je opmerking. De stijl is echt wel garagistisch. Wie schildert er nu nog in zijn garage.
Wat mij opvalt in je schilderijen is de achtergrond, een lectriciteitspaal die scheef staat en een electriciteitspiloon. Voor wat zouden deze kunnen staan?

10:32 a.m.  
Blogger Geert Thijs said...

Ik stelde eerder de vraag, zijn er nog mensen die in hun garage schilderen? Misschien heeft het toch wel een impact en leidt het tot een bepaald soort werk. Het zijn immers geen ideale omstandigheden, weinig licht e.d. Het is ook een beetje bedoeld als hart onder de riem voor diegenen die in oncomfortabele omstandigheden moeten schilderen. Anderzijds is er wel de vaststelling dat het kan, dat ik geen echt atelier heb is misschien een luxeprobleem.

7:32 p.m.  
Blogger Geert Thijs said...

Ah ja, en wat die palen betreft. Het is gewoon een flauwe manier om achtergrond te creƫren of een betekenis te suggereren. Electriciteitspalen en -pylonen zijn ook niet zo moeilijk om schilderen. Of zou het toch iets psychologisch zijn?

7:35 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

ehwel hein geertje , diene ket met zijn oranje haar recht op zijn hoofd zoals ne Cumulus Congestus...ehwel ik zie me hierin terug een paar tientallen jaren geleden weliswaar !

11:37 a.m.  

Een reactie posten

<< Home